Toli gražu ne visi vaikai dievina skystus žuvų taukus. Mums prireikia nemažai pastangų ir išmonės, kad savo vaikams sugirdytume šaukštelį jų sveikatai naudingų žuvų taukų. Kad mažųjų organizmo aprūpinimas omega-3 riebalų rūgštimis netaptų kasdiene kova, sukūrėme keletą puikaus skonio produktų.

Žuvų taukai dar niekada nebuvo tokie skanūs!

Su malonumu pristatome vieną skaniausių „Möller’s“ produktų – kramtomas žuveles MÖLLER’S JUNIOR. Jei jūs ar jūsų vaikas prieš gerdamas žuvų taukus linkę paraukyti nosytę – naujasis „Möller’s“ produktas taps puikia alternatyva.

Ypač malonaus braškių aviečių,  citrinų ir apelsinų arba įvairių vaisių skonio omega-3 žuvelėse yra žuvinės kilmės omega-3 ir vitamino D3, kurie yra svarbūs:

  • imunitetui;
  • kaulams;
  • regėjimui;
  • smegenų funkcijai.

Omega-3 riebalų rūgštis DHR yra svarbi normaliai smegenų funkcijai, padeda išsaugoti normalų regėjimą. Teigiamas poveikis regėjimui ir smegenų veiklai pasireiškia per parą suvartojant 250 mg DHR riebalų rūgšties.  Vitaminas D svarbus normaliai imuninės sistemos funkcijai, o taip pat kaulų ir dantų būklei bei raumenų funkcijai.

Ikoniniuose žaliuose buteliukose parduodamas „Möller’s“ menkių kepenų aliejus tikrai skanus!

Kaip ir anksteniais metais, 2020 iTQi – tarptautinis skonio ir kokybės apdovanojimas – suteiktas šiems „Möller’s“ produktams:

  • „Möller’s Citrinų skonio žuvų taukai“ – 2 aukso žvaigždės – puikus skonis,
  • „Möller’s Natūralaus skonio žuvų taukai“ – 1 aukso žvaigždė – labai geras skonis,
  • „Möller’s Obuolių skonio žuvų taukai“ – 1 aukso žvaigždės – labai geras skonis,
  • „Möller’s Vaisių skonio žuvų taukai“ – 1 aukso žvaigždė – labai geras skonis.

Tarptautinis skonio ir kokybės apdovanojimas yra unikalus pripažinimas, kurį suteikia iTQi – Tarptautinis skonio ir kokybės institutas – nepriklausoma organizacija, vienijanti geriausius virtuvės šefus ir someljė, kurio komisiją sudaro septyniolikos tautybių 135 „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintų restoranų vyriausieji šefai ir someljė, bei prestižinių kulinarinių institucijų nariai (“The Maîtres Cuisiniers”, “Académie Culinaire de France“, “Academy of Culinary Arts”, “Nordic Chefs Association”, “World Master Chefs Society”, “Association de la Sommellerie Internationale” ir kt.). Profesionalai degustuoja maistą ir gėrimus iš viso pasaulio. Pripažinimas suteikiamas susumavus aklos skonio ekspertų degustacijos rezultatus, 100 balų sistemoje vertinama produkto pirmas įspūdis, išvaizda, kvapas, tekstūra, skonis. Apdovanojami tik daugiau nei 70 proc. bendrų komisijos balų gavę produktai.

Vartojimas kartu su kitais produktais: „Möller’s“ menkių kepenų aliejaus nerekomenduojama vartoti kartu su kitais produktais, kuriuose yra pilna vitamino D paros norma.

Orkla Care
Visos teisės saugomos | Mollers 2016 ©