„Taco“ paplotėliai su lašiša  (4 porcijos - 20 min.)

Jums reikės:

  • 400 g lašišos filė be odos;
  • 2 šaukštų rapsų aliejaus;
  • 1 arbatinio šaukštelio „Taco“ prieskonių;
  • 2 šaukštų šviežios kalendros.

Prieskonių mišiniui:

  • 1 puodelio liesos grietinės;
  • 1 puodelio majonezo;
  • 0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių;
  • 0,5 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių;
  • 0,5 arbatinio šaukštelio „Taco“ prieskonių;
  • 2 arbatinių šaukštelių cukraus;
  • druskos ir pipirų.

Garnyrui:

  • 8 vnt. „Taco“ paplotėlių;
  • 50 g tarkuoto sūrio;
  • įvairių salotų lapų.

Gaminimas:

  1. Supjaustykite lašišos filė plonomis riekelėmis ir pakepinkite rapsų aliejuje po 1 minutę iš abiejų pusių.
  2. Pabarstykite „Taco“ prieskoniais, kalendra ir atidėkite.
  3. Sumaišykite visus prieskonius, grietinę, majonezą, garstyčias, pridėkite druskos ir pipirų. Galite įberti daugiau „Taco“ prieskonių, jei mėgstate sodresnį skonį.
  4. Įkaitinkite „Taco“ paplotėlius pagal ant pakuotės esančius nurodymus.
  5. Užpildykite paplotėlius tarkuotu sūriu, salotomis ir prieskonių mišiniu, ant viršaus uždėkite žuvį.

Naudingas patarimas! Kadangi „Taco“ prieskonių mišinyje yra druskos, lašišos papildomai sūdyti nereikia.



Orkla Care
Visos teisės saugomos | Mollers 2016 ©